Собственикът на Хювефарма Кирил Домусчиев смело крачи по пътя на

...
Собственикът на Хювефарма Кирил Домусчиев смело крачи по пътя на
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Кирил Домусчиев

Собственикът на " Хювефарма " Кирил Домусчиев самоуверено крачи по пътя на пожизненото председателство на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). При основаването си преди двайсетина години бизнес организацията беше записала в устава, че мандатите на ръководещите й са два пъти по две години. През 2018 година, на края на постоянните мандати, Домусчиев смени устава и летоброенето му на поста стартира напълно изначало с първи четиригодишен мандат. На 31 май той беше определен за втори четиригодишен мандат. Вероятно през 2026 година уставът ще претърпи нова редакция.

Това, което се трансформира обаче, е желанието на Домусчиев да употребява поста да си беседва с ръководещите. КРИБ легитимираше всяко едно решение на Бойко Борисов и Владислав Горанов, даже и тези против личните й членове, до момента в който в този момент Домусчиев е първи бунтовник, който не желае да води разговор с Кирил Петков и ежедневно плаши с митинги.
Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР