Снощи в 22:41 Слънцето освети зодиакалния знак Водолей. Време е

...
Снощи в 22:41 Слънцето освети зодиакалния знак Водолей. Време е
Коментари Харесай

За изкачването на връх К2 и Водолея

Снощи в 22:41 Слънцето освети зодиакалния знак Водолей. Време е за по-голяма вяра, светли фантазии и стремежи, топло другарство и споделено познание.

Единението, задружието, всеотдайността, силата и вярата ни бяха „ нарисувани ” от 10 души, които са част от един дребен народ.

Както в атома се крие голяма мощ, по този начин и тази дребна група хора ни дадоха един популярен образец за човешко единение.

Те пресътвориха надписа над българския парламент: „ Съединението прави силата ”, само че в неговата цялост – чрез Любовта. Те са 10-те шерпи, които се изкачиха на огромния К2 – Чогори.

Лично за мен, геройството им не се състои във обстоятелството, че са първите, нито че е през зимата, нито че е било доста студено. Това са единствено условия (не ги подценявам). Подвигът им се състои в смирението да се съберат на 10 метра под върха и дружно да се възкачат на връхната точка. Това е цялостна изява на правилото на Водолея. Без демонстрация на его, без себеизява, без блян към „ спортни ” достижения. Те бяха – „ Един за всички, всички за един! ”

Не недооценявам изключителната компликация да изчакаш своите приятели при извънредно ниски температури, на 8600 метра над морското равнище. Просто диря сърцевината на постъпката, наличието на общия дух, групата. Възхищавам се!

Не запомних нито едно име, само че запомних акта, смисъла, саможертвата на егото в името на една обща цел.

Това е съвършен образец, с който могат да се опишат част от правилата на епохата на Водолея.

Нека вървим по планините и прилагаме този образец. Той ще ни даде мощ.

За десерт да ви загатна, че през днешния ден ни чака началото на един двугодишен цикъл. В 22:38 Марс и Уран ще се съединят. Този съвпад носи взривоопасност, напрежение и неразбории във финансовата сфера.

Нека нашите молебствия и медитации са ориентирани към намаляване на неговите слаби страни. За да преодолеем отрицателното му въздействие, на помощ ни идва дискретността, смирението и разсъдъка. Пазете се от прибързани и внезапни дейности. Балансирайте своя възторг и импулсивност. Да не ви учудва проявата на увлечение към неразбираеми неща и мистични науки. Канализирайте бликащата ви сила в нещо съзидателно. Ако се появи напрежение, постарайте се да се отпуснете и успокоите.

Желая ви да имате положителни и правилни другари до себе си. Нека очакванията и желанията ви да са в унисон с волята на Висшия разсъдък!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР