Снощи италианският шампион Ювентус прие скромния отбор на Лече у

...
Снощи италианският шампион Ювентус прие скромния отбор на Лече у
Коментари Харесай

Юве вкара 4 гола и се откъсна на върха

Снощи италианският първенец Ювентус одобри скромния тим на Лече вкъщи. Срещата приключи с безапелационна победа за домакините с резултат 4:0. Гостите от Лече са с най-слабата отбрана в шампионата и са в зоната на изпадащите. Само неизменност и положителни резултати биха спечелили на южняците още един сезон в елита, тъй като сега имат единствено 25 точки в актива си. Ювентус пък дръпна на Лацио с цели 7 пункта на върха, само че " римските орли " са и с мач по-малко.

В състезател на мача за " бианконерите " се трансформира португалската звезда Кристиано Роналдо, който означи гол и асистира за два. Срещата стартира в постепенно движение и без доста положения пред двете порти. В 32-ата минута на дуела Фабио Лучиони от гостите си изкара червен картон и изгори възможностите на отбора си да измъкне нещо от мача. Последваха две доста чисти голови положения за Юве, в 40-ата минута с глава на Роналдо и 2 минути по-късно на Бернардески. И двете положения обаче не бяха осъществени и тимовете се отдръпнаха при нулево тъждество.

Във втората част на срещата бе и същинското шоу. Още със започването му се видя, че Маурицио Сари не е икономисал мненията си в съблекалнята и е съумял да вдъхне кураж на своите ученици. Само 7 минути след подновяването на играта Пауло Дибала съумя да осъществя феноменално попадение от границата на наказателното поле, а създател на асистенцията бе Кристиано Роналдо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР