Снимките за шестия сезон на сериала Короната бяха сложени на

...
Снимките за шестия сезон на сериала Короната бяха сложени на
Коментари Харесай

Смъртта на Кралицата спря снимките на Короната

Снимките за шестия сезон на сериала " Короната " бяха поставени на пауза за неопределен срок поради кончината на кралица Елизабет II. Това заяви Deadline, базирайки се на имейл на английския драматург Питър Морган, който е създател на сюжета.

Морган декларира, че планът е отдадена точно на Елизабет. " Короната " – това е любовно писмо до нея и към момента нямам какво да прибавя с изключение на безмълвие и почитание. Очаквам, че ние ще спрем да снимаме от респект към кралицата “, написа Морган, който е основател и на литературната основа за кино лентата от 2006 година " Кралицата " с Хелън Мирън в основната роля.

През ноември тази година се очакваше Netflix да пусне петия сезон на поредицата, наградена с куп оценки " Еми ", а шестият да бъде финален, само че по кое време тъкмо ще стартират фотосите и дали въобще ще се състоят сега не е ясно. Морган отбелязва, че няма да прави повече изказвания или да разяснява гибелта на кралицата.

През 2016 година един от основателите на сериала, отдаден на историята на актуалното английско кралско семейство – Стивън Долдри, който снима началните епизоди на първия сезон, беше споделил, че при положение на гибел на Нейно величество по време на излъчването на поредицата, планът ще бъде пресечен: " Никой от нас не знае по кое време това време ще настъпи, само че това би било вярно и подходящо – да покажем почитание към кралицата. Това би бил дребен дан в нейна памет и знак за почитание ". Тя е изключителна жена и хората ще бъдат смутени, прибавя Долдри.

Кралица Елизабет II умря през вчерашния ден, 8 септември. Сутринта от Бъкингамския замък оповестиха, че поради утежняване на здравословното ѝ положение тя е била сложена под здравно наблюдаване. В двореца " Балморал ", където Елизабет прекара последните седмици от живота си, се събраха всички нейни деца и внуци.

Три актриси са се превъплъщавали в кралица Елизабет II в " Короната ": Клер Фой като младата принцеса, Оливия Колман и Имелда Стонтън, чието " царуване " трябваше да стартира по Netflix през ноември.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР