Снимки на Мариам и Дейвид тази година обиколиха целия свят.

...
Снимки на Мариам и Дейвид тази година обиколиха целия свят.
Коментари Харесай

Как изглежда детето на най-красивата двойка в Джорджия?

Снимки на Мариам и Дейвид тази година обиколиха целия свят. Сватбата на хора, приети за най-красивата двойка в Джорджия, провокира същински интерес на потребителите на мрежата. Причината за тази известност беше освен хубостта на булката и младоженеца, само че и доста ефектни фотоси на церемонията, на които младите бяха в обичайни национални носии. Но Мариам и Дейвид не считат, че най-приказно красивата им женитба е най-важното събитие в живота им, а раждането на дете – на щерка им, която получи името Марта.

1. 

През първите месеци от живота на щерка си двойката скри лицето от непознати и всеки, който се интересуваше от живота на красиво и сполучливо семейство, можеше да види единствено фотография с Марта в количка. Но в този момент, когато момичето е пораснало малко, родителите са щастливи да разгласяват нейната фотография в Instagram, предизвиквайки приятност и деликатност на клиентите.

2.

Под фотосите, на които щастливите родители са отпечатани с дребното си богатство, Мариам оставя трогателни подписи:

Най-голямото благополучие в живота ми. Радвах се на доста неща и си мислех, че е благополучие, само че даже не мечтаех за това, благодаря ти, Господи, че разкри милостта и даря моята обич. Пази моята Марта вечно.

Всякакви думи тук ще са непотребни, тъй че дано просто разгледаме още веднъж това прелестно грузинско семейство и дребната Марта, която сигурно ще порасне като същинска хубавица.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Остава да изчакаме, с цел да разберем дали Марта ще бъде толкоз красива, колкото Мариам. Въпреки че, явно, открасивите деца се оказват не по-малко привлекателни възрастни.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР