снимка МВРПриятелката на Дарин Лазаров, за когото цяла България се

...
снимка МВРПриятелката на Дарин Лазаров, за когото цяла България се
Коментари Харесай

Откриха тялото на Дарин Лазаров, приятелката му написа прощалните си думи

снимка Министерство на вътрешните работи

Приятелката на Дарин Лазаров, за който цяла България се молеше да бъде открит жив, само че жестоката истина за гибелта на младежа стана ясна през днешния ден – Десислава Механджийска, написа прочувствени думи към своя обичан, написа.

" Любов моя, ти беше като безоблачен лъч в моя живот. Всеки момент, прекаран с теб, беше като глътка чист въздух. Ти беше моята сродна душа и по този начин и ще си остане вечно. Човека, който постоянно ми помагаше, подаваше ръка на всеки в потребност. Виждаше хубостта в най-малките неща, извънреден романтик, неповторим самичък по себе си, най-хубавият ми другар... Благодаря на Господ, че ти беше моята първа любов. Сбогом, обичам те, в този момент и вечно! "



Дарин Лазаров, който от 26 август бе в неопределеност, е открит обесен, научи от .

Към момента се знае, че младият мъж, който учеше в Академията на Министерство на вътрешните работи, е открит обесен наоколо до колата му, която беше изоставена до Драгалевци, край Околовръстното шосе на София. Вътре служителите на реда откриха и смарт телефона му.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР