Снимка: ИнстаграмВ личния си Инстаграм журналистката Венета Райкова разкри, че

...
Снимка: ИнстаграмВ личния си Инстаграм журналистката Венета Райкова разкри, че
Коментари Харесай

Венета Райкова разкри огромна драма в живота си. Тя е...

Снимка: Инстаграм

В персоналния си Инстаграм журналистката Венета Райкова разкри, че е имала голям здравословен проблем 20 години, само че най-сетне е разкрила лекаря, който я излекувал.

Ето какво разкри Райкова:

„ Много хора ме питат на какво се дължи усмивката и спокойствието, които имам в последно време.. Ето на този мъж - доктор Стивън Нинов от “Клиника Нинов ”! Отидох при него преди 3 месеца поради болки в гърба и кръста, а той като се изключи че ги отстрани, направи чудото да отстрани и отвратителното главоболие, което никой не можа да излекува 20г.! Пиех всеки ден по пет хапчета за глава, само че нищо не помагаше!



А след първата процедура при него разбрах, че то се е дължало на проблем във врата! Започнах да виждам цветовете към мен! Това не е платено известие, в никакъв случай не съм взимала пари, с цел да популяризирам нещо в профилите ми, не популяризирам и в този момент, и си заплащам всяка една процедура! Пиша, тъй като в случай че не бях попаднала инцидентно при доктор Нинов нямаше кой да ми каже! Да не приказваме, че поради това главоболие, изпращат на невролог и слагат неправилна диагноза паник офанзиви!! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР