Снимка БулфотоЗа това, което се случва по пътищата, има отговорни

...
Снимка БулфотоЗа това, което се случва по пътищата, има отговорни
Коментари Харесай

Вътрешният министър коментира най-черната седмица по пътищата на България

Снимка Булфото

За това, което се случва по пътищата, има виновни доста други органи, преди Министерство на вътрешните работи - не го споделям, с цел да оправдавам министерството, ние си знаем мястото. Така вътрешният министър Валентин Радев разяснява в коридорите на Народното събрание зачестилите напоследък произшествия, написа Блиц.

Има пътища, за които дават отговор общините, за други - страната, има едни хора, които дават отговор за образованието, за транспортните средства и най-после се показваме ние, които направляваме неприятните, наказваме и се опитваме да накараме нарушителите да не нарушават закона, разказа веригата той. И моли всички ангажирани институции да поемат отговорност, в т.ч и сдружението на общините, тъй като тя е обща и нещо би трябвало да бъде направено. Радев цитира настоящата информация, която демонстрира, че за една седмица жертвите на пътни произшествия у нас са 31.

Министърът обаче е безапелационен, че разновидността е не непрестанно да се усилват патрулите, а са нужни ограничения преди, а не откакто нещо се случи. Валентин Радев увери също, че няма повишение на престъпността, в частност на броя на убийствата. Вероятно, по думите му, картината някъде става по-тъмно алена, само че това е краткотрайно, не е наклонност, която изисква по-специални ограничения.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР