Снимка: БулфотоПрез следващото денонощие над Западна и Централна България ще

...
Снимка: БулфотоПрез следващото денонощие над Западна и Централна България ще
Коментари Харесай

Синоптикът Виктория Клещанова: Краткотрайни валежи и гръмотевици утре

Снимка: Булфото

През идващото денонощие над Западна и Централна България ще продължи да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, през нощта в северозападните, а на следващия ден - и в останалите региони, заяви за " Фокус "  Виктория Клещанова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Източна България през нощта ще е ясно, а на следващия ден – най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 33°. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и ще продължи да се намалява.

По Черноморието преди обяд ще бъде слънчево, след обяд на обособени места ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 28°-31°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще продължи да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, на повече места в следобедните часове. Ще духа сдържан до мощен североизточен, по високите и открити елементи сдържан югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра – към 16°.

Във вторник вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще нахлува относително студен въздух. На доста места ще превали и прегърми, вероятни са и градушки.

В сряда въздушната маса над страната ще се стабилизира и през идващите дни ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне, в четвъртък в доста региони и ще стихне.

В сряда преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 26° и 31°, в четвъртък ще стартират постепенно да се покачват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР