снимка БулфотоОтношението на Слави Трифонов към избирателите е обидно. Това

...
снимка БулфотоОтношението на Слави Трифонов към избирателите е обидно. Това
Коментари Харесай

Алгафари: Обидно е отношението на Трифонов към избирателите

снимка Булфото

Отношението на Слави Трифонов към гласоподавателите е обидно. Това смята Нидал Алгафари.

„ При Антоанета Стефанова видях, че просто няма кой различен да се появи, който да може да бъде огромна фигура и да върне почтено мандата. Има и друго нещо – те се пробваха да си създадат реклама посредством нея. По страшното щеше да е, в случай че тя беше станала министър-председател, тъй като съгласно мен не е задоволително готова. Смятам, че има задоволително по-подготвени хора, които са управлявали в миналото ”, съобщи политическият пиар Нидал Алгафари пред NOVA NEWS.

Пиарът счита за афектиран и методът, по който Трифонов кореспондира с гласоподавателите през обществените мрежи. Според него е било неверен ход от водача на „ ИТН ” да се появи пред една бяла стена, облечен с тениска, с цел да приказва злобно и с ненавист.

„ Ако говоренето им ще е в жанр „ Тошко Йорданов ”, по-добре да продължат да мълчат. Когато се обади някой от тях, го прави по не изключително добър метод и им носи доста негативи. Начинът, по който приказва Тошко – с това настървение, с този взор, с тази високомерност, също не оказва помощ ”, сподели още Алгафари.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР