Снимка БулфотоБомба в родния футбол. Гриша Ганчев си тръгна от

...
Снимка БулфотоБомба в родния футбол. Гриша Ганчев си тръгна от
Коментари Харесай

Гриша Ганчев напусна ЦСКА София

Снимка Булфото

Бомба в родния футбол. Гриша Ганчев си потегли от ЦСКА. Новината бе оповестена публично пред медиите.

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков даде изключителна конференция във връзка обстановката в клуба и обясни елементи по тематиката. Той разгласи публично, че притежателите на " алените " Гриша Ганчев и Юлиян Инджов се отдръпват от клуба, пише 

" Пресконференцията беше свикана във връзка изказването от нашите притежатели за преустановяване на издръжката към ЦСКА и надлежно ние като клуб взехме решение да организираме този брифинг, с цел да може всички хора в България, които се интересуват от бъдещето на ЦСКА, да бъдат наясно със случката. Имах диалог с нашите притежатели, които са безапелационни в желанията си да приключат с финансовите си задължения към днешна дата. Ганчев е безапелационен в решението си без значение от диалога, който организирах с него. Той смята, че в тази ситуция е в неспособност да устоя клуба ".

" Има няколко акцента: в околните две седмици нашите притежатели ще изчистят отговорностите, които ЦСКА има към техни компании, с цел да може клубът да е „ на чисто ” от финансови задължения към Ганчев и Инджов. Това е значим миг, който държах да оповестя. Акциите на клуба ще бъдат подарени на искащи да ги имат, тъй че всеки, който желае да продължи да устоя ЦСКА и да се грижи за съществуването на клуба, ще има тази опция – на безценица, да ги получи. ЦСКА и притежателите подсигуряват, че финансите на клуба са постоянни, а тимът ще може да приключи годината без финансови паники. Това е значимо с оглед всички състезатели, управление и чиновници в клуба – да не се тормозят за техните задължения и контракти до края на сезона ", добави той, написа nova.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР