Снимка БулфотоАбсолютно несъстоятелно е твърдението за някакъв натиск. Това каза

...
Снимка БулфотоАбсолютно несъстоятелно е твърдението за някакъв натиск. Това каза
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проговори за СМС-а от Борисов

Снимка Булфото

Абсолютно несъстоятелно е изказванието за някакъв напън. Това сподели на брифинг в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в отговор на въпрос дали има напън за приемането на Истанбулската спогодба и изпращал ли е Бойко Борисов СМС-и на депутати. Това се случи по-рано през днешния ден на брифинг в националното заседание, написа Блиц.

„ Всяка парламентарна група има своите осведомителни канали, с които да може да осведоми народните представители “, уточни той.

„ Имаме група и когато има идно значимо гласоподаване, и нужда от спомагателна поддръжка от сътрудници в коридорите на Народното събрание, просто прочитат СМС и влизат, с цел да гласуваме “, изясни Цветан Цветанов. Според него това е естествена парламентарна процедура, която я има в европейския парламент и във всички развити демокрации.

„ Когато има тематики, по които може да се сътвори несъмнено неправилно пояснение за разнобой в парламентарната група, напълно закономерно и обикновено е управлението на партията и ПГ да осведоми народните представители за това какво ще предприемем в седмичната стратегия на Народното събрание и в това няма нищо укоримо “, разяснява Цветан Цветанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР