Снимка Булфото, архивОт президентството взеха отношение по повод вчерашното изказване

...
Снимка Булфото, архивОт президентството взеха отношение по повод вчерашното изказване
Коментари Харесай

Скандалът се разгаря! От президентството отвърнаха на зам.-министър Ципов: Поднася манипулативна информация

Снимка Булфото, списък

От президентството взеха отношение във връзка вчерашното изявление на заместник-министъра на вътрешните работи Красимир Ципов, който през вчерашния ден разгласи, че Европейската работа за битка с измамите (ОЛАФ) проверява договорка, подписана от служебното държавно управление, с което загатна за нередности, осъществени в това число от служебния министър на вътрешните работи Пламен Узунов, написа Блиц.

Става въпрос за договорката за 290 високопроходими автомобила, които бяха закупени от Министерство на вътрешните работи на стойност от 20 милиона лв..

Ципов направи въпросния намек по време на изключителния брифинг през вчерашния ден, на който отвърна на БСП и съответно на Елена Йончева за обвиняванията им, че ще се построяват бежански центрове в общините Елхово, Малко Търново и Любимец.

" По същото време на това държавно управление (служебното) беше завършена една друга процедура. Беше подписан контракт за доставка на 290 високопроходими автомобила. Същата процедура сега е обект на инспекция на ОЛАФ. Хубаво е Елена Йончева да отиде да поговори със служебния министър Узунов и да попита за какво сега ОЛАФ ревизира тази поръчка ", разгласи през вчерашния ден Ципов.

В тази връзка от президенството излязоха с публична позиция, в която оповестиха изявлението на зам.-министъра за манипулативно.

" Информацията е поднесена манипулативно и изрично не дава отговор на истината. Въпросната процедура е почнала преди назначението на служебното държавно управление, в което министър на вътрешните работи е Пламен Узунов, и е приключена надалеч след края на неговия мандат от сегашното постоянно определено държавно управление ", гласи позицията, публикувана от президенството.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР