Снимка Булфото, архивМорето поевтинява през септември. Специални оферти се подготвят

...
Снимка Булфото, архивМорето поевтинява през септември. Специални оферти се подготвят
Коментари Харесай

Евтино септемврийско море! Колко и къде?

Снимка Булфото, списък

Морето поевтинява през септември. Специални предложения се приготвят по цялото българско Черноморие.

В Слънчев бряг множеството хотели стартират поетапно да затварят. Голяма част от тях ще разчитат на празничните дни към 6 септември

" Тоест, краят на сезона да прелее с празничните дни, подготвили сме понижение даже до 50% за български посетители, което е извънредно добра опция ", съобщи Диана Колчева, хотелиер, цитирана от Dnes.bg.

Отстъпките в курортите край Варна са сред 10 и 40%. В тризвезден хотел, далечен от плажа, цените на нощувка със закуска на човек стартират от 40 лева, а ол инклузив на Златни пясъци е от 55 до 140 лв..

За разлика от неприятния старт на сезона поради дъждовете, в този момент хотелите в Балчик са цялостни. В един от тях няма свободни стаи за септември.
" След като стартират да стопират скандинавските полети, стартират да се появяват, имаме туристи и от Румъния и от България, тъй като септември е един прелестен месец за отмора. Цените ще са по-евтини с към 30%. Една двойна стая ще коства към 80 лв. с включена закуска ", изясни пред bTV Сослан Кокаев, шеф на хотел в Балчик.

Някои хотелиери възнамеряват двукратно понижение на цените – първоначално и в края на септември.

Прогнозата за времето също е добра, тъй че септември може да се окаже по-успешен за туризма от юни и юли.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР