Снимка-BgonairКоалицията Български патриоти “ се регистрира в ЦИК за парламентарните

...
Снимка-BgonairКоалицията Български патриоти “ се регистрира в ЦИК за парламентарните
Коментари Харесай

И Патриотите избраха 24 май за регистрация в ЦИК

Снимка-Bgonair

Коалицията „ Български патриоти “ се записва в ЦИК за парламентарните избори на 11 юли. Тя се състои от Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ, които внесоха тъкмо 6333 подписа.

Новото патриотично обединяване внесе документите в комисията без водачите на трите партии, за които към този момент стана ясно, че ще вземат участие в предизборната акция, само че няма да попадат в депутатските листи. Вместо тях това направиха Юлиан Ангелов, Пламен Христов и Борис Ячев.

Представители и на трите обединения в обединението показаха упоритостта за мощно наличие в идващия парламент. Борис Ячев уточни:

" Лидерите ще вземат участие в акцията, няма да вземат участие в листите, както беше казано. Амбицията, с която обединението „ Българските патриоти “ отива на тези избори е за едно доста мощно наличие в идващият български парламент. Ние считаме, че нашето наличие подсигурява непоклатимост ", сподели той, представен от БНР.

Празничният 24 май избраха и от новосформирана коалиция " Ляв съюз за чиста и свята република ".  Председател на обединението е Иван Атанасов, а учредителен секретар – завърналият се в политиката Жан Виденов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР