Смятам, че откакто започна кризата българското правителсво се отнася меркантнилно

...
Смятам, че откакто започна кризата българското правителсво се отнася меркантнилно
Коментари Харесай

Мария Спирова: Правителството трябва да прояви морално лидерство

" Смятам, че откогато стартира рецесията българското правителсво се отнася меркантнилно към една обстановка, която не би трябвало да се преглежда през комерсиална призма ", това съобщи журналистът Мария Спирова в предаването " ЕвроДикоФ ".

Тя ракзритикува и казаното от държавното управление, че се готви разкриване на ясли, които да оказват помощ на децата-бежанци от Украйна.

" Не знам за какво се основава упованието,че тези хора скоро ще стартират да способстват за българската стопанска система. Не разбирам за какво министър Лорер счита, че тези хора на следващия ден няма да са в потрес, ще оставят децата си в ясла, която не съществува и ще стартират да работят. Две седмици след началото на спора страната е в режим " ще ", добави тя.

" Българското общество е тотално разграничено и облъчвано от различни действителности. Проблемът на настоящето държавно управление е философията и метода. Ние навлизаме във време, в което огромните проблеми не са търговски, те са идеологически и метафизичен ", посочи журналистът.

" Правиителството и съответно Кирил Петков се пробва да прави покупко-продажби с всички ", добави Спирова.

И дефинира дейностите му като " кръгообразен пазарлък ".

Тя прикани държавното управление да прояви морално водачество.

" Целите, които ни рисуват са далечни и няма да доживеем в близко бъдеще. Ако всички тези послания, които ни се насочат, ще донесат още повече разделяне ", предвижда журналистът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР