БЗНС и ЗНС заедно в Синя България. Представителите на двата

...
БЗНС и ЗНС заедно в Синя България. Представителите на двата
Коментари Харесай

БЗНС и ЗНС заедно в Синя България за изборите

БЗНС и ЗНС дружно в " Синя България ". Представителите на двата аграрни съюза – Димитър Петков и Явор Хайтов, подписаха съглашение за общо присъединяване в обединението.

В съглашението се споделя:

„ Отчитайки тежката политическа рецесия в България, неналичието на политически организации с чисто български идеологии и хрумвания за развиване, както и позволените през годините тежки субективни стратегически неточности, разединяващи земеделското единение, ние от Политическа партия Български земеделски народен съюз и Политическа партия ЗНС сплотяваме нашите сили за общи политически дейности.

Страната ни се нуждае от политически индивид с ясни политически възгледи и ориентири. Нуждаем се от ясна теория за стопански постоянна и сигурна за хората България. Нуждаем се от професионализъм и бистрота в ръководството на страната. Нуждаем се от уважавани лица и институции.

Двата аграрни съюза сплотяват сили в името на националното благоденствие. От в този момент нататък ще виждате постоянно знамената с оранжев и зелен цвят при отбрана на всички обективни претенции в името на националното благоденствие. “

Съвместните старания и цели на Български земеделски народен съюз и ЗНС, като съдружни сътрудници в Синя България, са ориентирани към поредна икономическа и дясна стратегия, гарантиране на европейското бъдеще и гарантиране на националните ни полезности към европейската принадлежност.

Като част от Синя България ние дружно ще работим за консолидиране на разединеното ни общество, за осъществяване на открита и търсеща необятна социална поддръжка политика.

Чувството ни за лично достолепие ще остане, като членове на Български земеделски народен съюз и ЗНС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР