Въпреки че Met Gala е известна с някои сериозно преувеличени

...
Въпреки че Met Gala е известна с някои сериозно преувеличени
Коментари Харесай

Създайте вълните на Met Gala на Ким Кардашиян у дома с този точен инструмент за оформяне

Въпреки че Met Gala е известна с някои съществено пресилени визии, когато става въпрос както за мода, по този начин и за хубост, тази година Ким Кардашиян реши да разреши нейното облекло приказва, защото тя избра изненадващо спокойна хубост. Нейната сребриста рокля на Margiela може да е била спирачка за шоуто, само че основателката на SKIMS резервира косата и грима си семпли и занижени, оформяйки новите си избелени руси кичури в елементарни плажни талази.

Ким се обърна към обичания си коафьор за сдържания си външен тип, който употребява Shark FlexStyle Build Your Own Air Styling и система за сушене на косата (беше £269,99), с цел да сътвори фините извивки.

Крис показа в Instagram, че е употребявал Shark FlexStyle, с цел да сътвори разрошените талази, само че това не беше просто някакъв остарял FlexStyle – той употребява най-новото създание на марката,. Тази нова, лимитирана серия апарат за прическа е проектирана с 30 000 черни кристала, с цел да усъвършенства стила на косата и да внесе блясъка на аления килим у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР