Розовите обещания спират развитието на столицатаСофия остава моят град, който

...
Розовите обещания спират развитието на столицатаСофия остава моят град, който
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: С отбора на ГЕРБ в София ще продължим да работим за нашия град

Розовите обещания стопират развиването на столицата

София остава моят град, който има потребност от грижа и внимание. Заради безвремието и хаоса в ръководството доста планове в нашия град боксуват. Това сподели дългогодишният кмет на столицата Йорданка Фандъкова по време на регистрацията на листата на ГЕРБ-СДС в 25 МИР. Тя акцентира, че страната би трябвало да се погрижи за проблемите на българите, за бизнеса, за уязвимите групи: „ Без устойчиво ръководство страната ни боксува към този момент няколко години! Време е за работа в полза на жителите. В това ние сме положителни. “

Фандъкова акцентира, че има нужните познания и опит, с които да способства за развиването на редица браншове. „ Трябва да се обърне особено внимание на районното развиване и образованието – това са двата стълба на икономическия разцвет. Няма по какъв начин да се построи по този начин нужната детска болница, в случай че няма път, по който да стигат колите за спешна помощ “, разяснява още тя. По думите й, опорките са за партиите, които нямат какво друго да предложат. „ Ние ще работим за решения, които да усъвършенстват живота на нашите съграждани. Без непоклатимост България не може да се развива. Залагаме на млади и образовани хора, които да водят ГЕРБ и страната ни към победа. Време е за работа! “, сподели още Йорданка Фандъкова.

Областният координатор на ГЕРБ в София и претендент за депутат в 25 МИР Даниела Райчева акцентира, че приоритет остава персоналната връзка с хората. „ Виждате мощният тим на ГЕРБ-СДС, който ще бъде воден от господин Бойко Борисов, госпожа Фандъкова и дългогодишни кметове на региони, с които дружно успяхме да работим за преобразяване на София в съвременна европейска столица. За страдание, в последните седем месеца следим само безпорядък и безвремие. Обединени и стимулирани сме да продължим работата си, тъй като нашият град заслужава повече! Готови сме за победа “, съобщи дългогодишният кмет на регион „ Нови Искър “.

На регистрацията на листата участваха общинският консултант Татяна Георгиева, опитният правист Анна Александрова, дългогодишните кметове на регион „ Люлин “ и на регион „ Илинден “ Милко Младенов и Иван Божилов, организационният секретар на ГЕРБ в регион „ Овча купел “ Борислав Тодоров и младият претендент за депутат Осман Ислямов, който беше показан като специалист в IT-технологиите.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР