На 47 години почина депутатката от Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ)

...
На 47 години почина депутатката от Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ)
Коментари Харесай

Почина депутатка от ПП-ДБ – лидерка на земеделска партия

На 47 години умря депутатката от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) Петя Ставрева. Тя бе и ръководител на партията „ Обединени земеделци “.

„ С дълбока тъга оповестяваме, че след малко боледуване ни напусна ръководителят на Политическа партия Обединени земеделци Петя Ставрева, депутат в 49-ото Народно събрание, от 13 МИР, град Пазарджик “,

Поклонението ще състои на 8 май, сряда, от 11:00 до 13:00 ч. в катедралния храм „ Св. Богородица “, гр. Пазарджик. Опелото ще стартира в 12:15 ч.

Поклонение от 14:00 до 15:00 ч. ще има и в храм „ Св. Теодор Тирон “, в село Бяга. Петя Ставрева ще бъде заровена в гробищния парк на селото в стеснен фамилен кръг.

Съболезнователна книга в памет на Петя Ставрева ще бъде отворена в централния офис на партията в София, на ул. „ Иван Денкоглу “ 22 на 7 май, вторник, от 12:00 до 18:00 ч. Съболезнователната книга ще бъде отворена и по време на поклонението в град Пазарджик на 8 май.

Петя Ставрева е ръководител на Политическа партия „ Обединени земеделци ” от 26 март 2011 година В интервала 2007 до 2009 година тя бе член на Европейския парламент от Европейската национална партия (EНП) като представител на нововъзникналата тогава партия ГЕРБ.

През ноември 2023 година дебютира като народен представител в българското Народно заседание, като влезе на мястото на Петър Куленски, който бе определен за кмет на Пазарджик.

Партията „ Обединени земеделци “ не взе участие публично в обединението ПП-ДБ, само че подписа съглашение за съдействие с нея преди парламентарните избори предходната година.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР