Кристъл Палас разби Манчестър Юнайтед с 4:0 в домакинство от

...
Кристъл Палас разби Манчестър Юнайтед с 4:0 в домакинство от
Коментари Харесай

Орлите разкъсаха червените дяволи на четири

Кристъл Палас разруши Манчестър Юнайтед с 4:0 в домакинство от 36-ия кръг на Висшата лига. „ Червените дяволи “ бяха безпомощни и позволиха четири безответни гола в мрежата си.

За „ орлите “ точни бяха Жан-Филип Матета, Тайрик Мичъл и на два пъти Майкъл Олисе.

Тимът, воден от Ерик загар Хаг, се отдалечи от местата, даващи евроквоти, като все още е осми с 54 точки. В същото време Кристъл Палас се изкачи до 14-ата позиция с 43 точки.

Още в 12-ата минута домакините излязоха напред в резултата. Майкъл Олисе се измъкна от противниковите бранители и преодоля Андре Онана с прекрасен удар.

До средата на първата част атакуващият футболист имаше още два шанса да удвои преднината на Палас, само че не съумя да го стори.

В 27-ата минута насладата на Ман Юнайтед бе къса, защото гол на Каземиро не беше зачетен поради осъществено нарушаване.

Пет минути преди почивката Кристъл Палас нанесе втори удар по манчестърци. Крис Ричардс даде асистенция на Жан-Филип Матета, който с лекост излъга Онана за 2:0.

В 53-тата минута втори гол на Каземиро не беше зачетен. Този път поради засада. Последваха мощни минути за Палас. Онана и бранителите пред него имаха доста работа. Логичното се случи в 58-ата минута, когато „ орлите “ направиха резултата типичен. Тайрик Мичъл се ориентира добре в противниковото наказателно поле и записа името си измежду голмайсторите.

„ Червените дяволи “ не изглеждаха на себе си. В 66-ата минута те позволиха четвърти гол. Майкъл Олисе бе открит на чиста позиция от Даниел Муньос. Той овладя и с прекрасен удар по напречната греда не остави шансове на Онана.

Ако има добра вест за Манчестър Юнайтед, тя е, че Кристъл Палас понамали оборотите и не съумя да стигне до пети гол. Резултатът се резервира в този му тип. Последният съдийски сигнал постави завършек на тъгите на Юнайтед.

В идващия кръг от Висшата лига манчестърци посрещат на „ Олд Трафорд “ един от кандидатите за купата Арсенал. За Палас следва аудиенция на Уулвърхемптън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР