Смутито е перфектен начин да се заредим с енергия и

...
Смутито е перфектен начин да се заредим с енергия и
Коментари Харесай

Перфектно смути за нула време - как да си го приготвим?

Смутито е съвършен метод да се заредим с сила и нужните на организма ни субстанции. Няма безусловно никаква компликация да приготвим този съвършен коктейл. Трябват ни единствено блендер, богато въображение и настройка за опити.

Реално видяно в смути можем да превърнем съвсем цялото наличие на нашия ледник. Комбинациите на продуктите са безчет. Разбира се, с цел да приготвим съвършения коктейл, би трябвало да се постараем да съвместим съставките по този начин, че напитката да е уравновесена на усет и да има хранителна стойност.

В идеалното смути би трябвало да има плодове, листни зеленчуци, подсладител, източник на мазнини и белтъци, а също по този начин и задоволително течност, с цел да разбием всичко това и да получим прелестна освежаваща напитка, която да е и лесна за пиянство.

 Перфектно смути за нула време - по какъв начин да си го приготвим?

Започвайки от главните съставки, от първостепенна значимост са плодовете, които придават чудесния мирис, а и постоянно и усета на смутито. Най-подходящи са бананите. Използвайте замразени, с цел да бъде вашият коктейл по-кремообразен и наподобяващ сладолед. Също добър вид са ягодите, като съветът ни е тези плодове също да бъдат замразени, преди да ги поставите в блендера.

Листните зеленчуци са доста на брой, само че идеалният вид е спанакът. Той се съчетава по съвършен метод с множеството плодове и съдържа значими субстанции, потребни за здравето. Подходящи заместители на спанака са руколата и ментата.

Една от дребното компликации при приготвянето на положително смути са течностите. Всички съставки можем да разбием и с елементарна вода, само че пробвайте да я замените с кокосова вода или прясно мляко, кисело мляко или сок.

Чаша течност е задоволителна, с цел да разбием всички съставки, само че според от мечтаната плътност може да експериментирате с количеството. За да осигурите потребни мазнини във вашето смути, прибавете кокосово мляко, зехтин или лъжичка сусамов тахан.

 Перфектно смути за нула време - по какъв начин да си го приготвим?

За подсладител може да ползвате сироп от агаве, кленов сироп или даже няколко фурми. Ако смутито е бананово или ягодово, то е задоволително сладко и изобщо можете да пропуснете да го подсладявате.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР