Смути – истински еликсир на младостта, предлагат експерти. Това смути

...
Смути – истински еликсир на младостта, предлагат експерти. Това смути
Коментари Харесай

Смути – истински еликсир на младостта

Смути – същински балсам на младостта, оферират специалисти. Това смути е цялостно със свежи съставки и без млечни артикули, леко и освежаващо, нещо като мохито с мента и лайм.

Кокосовата вода в него е добър източник на електролити, идеална е за рехидратация след дълготрайно натоварване.

Ананасът е противовъзпалително и имуностимулиращо средство. Богат на антиоксиданти, като витамин С и бета-каротин, той е същински балсам на младостта, възвръща еластичността на кожата и предотвратява увисването на гърдите.

Краставицата е добър източник на съществени витамини и минерали, запълва неналичието на вода, облекчава киселините, отстранява токсините. Водата, съдържаща се в краставицата, отстранява всички боклуци от тялото ви. А при постоянна приложимост краставицата може даже да разтвори камъни в бъбреците.

Авокадото е хранителен, компактен и здравословен източник на фибри и здравословни мазнини. Намалява равнището на неприятния холестерол; Плодът контролира и възстановява метаболитните процеси, спомага за лесното асимилиране на витамини и ненаситени киселини, поддържа оптимално равнището на глюкозата и е профилактика на атеросклероза.

Ментата подкрепя храносмилателния развой и облекчава възпалението в организма.

Спанакът е засищащ, с високо наличие на ниацин и цинк.

Как да си създадем напитката?

Съставки:

2 чаши кокосова вода 1 чаша замразен ананас 1/2 огромна краставица, обелена 1 малко авокадо 1/2 чаша прясна мента 1/2 чаша спанак Сок от 3 дребни лайма

Поставете всички съставки в блендера и пасирайте до гладкост. Изсипете в чаша и се насладете на смути – същински балсам на младостта.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР