Смразяваща находка намери испанец, закупил си наскоро нов телефон. Ровейки

...
Смразяваща находка намери испанец, закупил си наскоро нов телефон. Ровейки
Коментари Харесай

Призрак се появи в телефона на испанец

Смразяваща находка откри испанец, закупил си неотдавна нов телефон. Ровейки се в айфона си, Хулиан Кавалеро внезапно се натъква на ужасяваща фотография на жена с безплътно посинено лице. Очевидно апаратът на мъжа е захласнат от фантом, считат уфолози, представени от задгранични издания.

Когато Хулиан Кавалеро си закупил чисто нов телефон, бил на върха на щастието. Апаратът работел добре и в нищо в него не му подсказвало какво ще открие скоро. Един ден, до момента в който преглеждал галерията със фотоси, той попаднал на нещо ужасяващо. В айфона му участвало мистериозно размазано изображение на жена със затворени очи.

Образът изглеждал много особен и в това време плашещ. Все отново телефонът бил чисто нов и нямало по какъв начин някой да е направил фотографията преди този момент. Още по-странното в тази ситуация било, че тайнственото изображение не се отваряло и Хулиан по този начин и не можел да го прегледа по-детайлно.

В опит да разгадае случая, той отнесъл айфона си в сервиз. Щом чули историята обаче, чиновниците отказали да се занимават с уреда, тъй като се изплашили. Така загадката останала неразгадана.

Впрочем това не е първият човек, който открива мистериозна и необяснима фотография на телефона си. Същата орис спохожда и самотна майка, закупила си нов телефон. Един ден синът на дамата пожелава да си поиграе с телефона.

След като малчуганът дава обещание, че няма да звъни на никого, получава позволение да вземе устройството и да си поиграе. Детето прекарва няколко часа уединено с джаджата, а когато майка му си взема телефона назад, открива нещо покъртително.

Наред с всички фотоси, които момчето е направило по-рано, има и една, много злокобна. Изображението е правено от трети човек, който е снимал спящото дете и част от лицето си. Този ден обаче майката и детето са били напълно сами вкъщи, тъй че никой няма пояснение за станалото. Единственото пояснение е, че спящото момче е снимано от фантом.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР