Смолян. Петър Курумбашев, член на Делегацията на българските социалисти в

...
Смолян. Петър Курумбашев, член на Делегацията на българските социалисти в
Коментари Харесай

Евродепутатът Петър Курумбашев ще се срещне с граждани на Смолян на 25 май

Смолян. Петър Курумбашев, член на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент, ще се срещне с жители на Смолян на 25 май 2018 година в 17.30 часа в постройката на Родопски трагичен спектакъл " Николай Хайтов ". Това оповестиха от пресофиса на Петър Курумбашев . Темата на срещата е " Накъде отива Европа? ".
Петър Курумбашев е член на Комисията по индустрия, проучвания и енергетика (ITRE) и единственият член на Комисията по превоз и туризъм в Екологичен потенциал (TRAN) от България. Той работи интензивно за стимулирането на прехода на транспортния бранш към чиста сила посредством насърчаването на електрическата подвижност и потреблението на горивни кафези и водород.
По самодейност на Петър Курумбашев концепцията за финансови тласъци и поощряване на електрическата подвижност и водород в превоза бяха включени и в отчета на Европейския парламент по отношение на бюджета на Европейски Съюз след 2020 година
В началото на месец март Петър Курумбашев бе измежду съорганизаторите на конференция в София, отдадена на електрическата подвижност, в границите на която своите визии по тематиката споделиха представители на Европейската комисия, български общини, специалисти от Виена, Барселона и Копенхаген и водещи автомобилни и ИТ компании.
През март Петър Курумбашев получи премията за евродепутат на годината в категория " Транспорт " по време на тазгодишното издание на състезанието MEP Awards.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР