Не само аз мога да потвърдя, но и 10 члена

...
Не само аз мога да потвърдя, но и 10 члена
Коментари Харесай

Сдружение „Да запазим Корал“: Иконата на Подмяната фалшифицира домунти, за да влезе във властта

" Не единствено аз мога да потвърдя, само че и 10 члена на сдружението, на които също са им подправени подписите. Арогантна безочливост, фалшифицирани документи и подписи, с които се сменя Управителния съвет на сдружението! Лично " иконата " на Подмяната с ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩНО ОТ МОЕ ИМЕ внася всички подправени документи в Агенцията по вписванията с електронния си автограф. Ред осъществени закононарушения съгласно Наказателния кодекс. Ако живеем в естествена страна от дълго време щяха да са в пандиза, както планува закона.

Това написа Атанас Русев, ръководител на съдружие „ Да запазим Корал “. Кратките мнения във Facebook са във връзка абсурда с измамата на Лена Бориславова и Кирил Петков, разкрита от уеб страницата " Биволъ ". Преди три години Петков и Бориславова фалшифицират подписи и документи на сдружението, с цел да може Петков да стане длъжностен министър на стопанската система, защото по закон няма право да е в управителни препоръки на неправителствени организации. С измамата Петков поставя и свое подставено лице в управата на " Да запазим Корал ", а Лена Бориславова внася подправени документи с подправено пълномощие в Агенцията по вписванията.

Коментарът на Атанас Русев е написан под пост на Атанас Чобанов от уеб страницата bird.bg, който преразказва следствието на " Биволъ " за измамата на Кирил Петков и Лена Бориславова. Ето какво написа Атанас Чобанов:

Кирил Петков и Лена Бориславова са фалшификатори. Atanas Rusev може да удостовери!

На 10-ти май 2021 година Радев издава Указа за назначението на Петков, а на 12-ти той публично встъпва в служба.

На 13-ти май в 1:39 часа след среднощ, Лена Бориславова си изготвя подправено пълномощие с което може да се разпорежда изцяло с гражданското съдружие „ Да запазим Корал “ и подписва това пълномощие с подправен автограф на Председателя на сдружението, Атанас Русев. Подписът на пълномощното не е саморъчно положен, а е изкопиран 1:1 от публични документи на сдружението, в тази ситуация спесимен на подписа на шефа на сдружението.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР