Смолян. Първата изложба в преобразения от младежи подлез в квартал

...
Смолян. Първата изложба в преобразения от младежи подлез в квартал
Коментари Харесай

В Смолян беше открита първата изложба в преобразен подлез

Смолян. Първата галерия в преобразения от младежи подлез в квартал „ Райково “ в Смолян бе открита. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . „ Събитието за нас е историческо, а може би и за младежите в града. Излизаме с отворени сърца пред всички вас, с цел да дадем път на младите, които да имат място за изява, заяви Валентин Кехайов, ръководител на младежката организация „ Млади откриватели за младежко развиване “. Това е следващата прелестна самодейност на младежите в Смолян.

Кехайов благодари на всички хора, от всички възрасти, които са съпричастни и ги поддържат по един или различен метод в идеята им. Подлезът е видоизменен, а от ден на ден млади имат вяра, че обществото ги поддържа. Знам, че можем още повече. Благодарим на Община Смолян и на всички организации, които ни оказват помощ. Благодарим на първата гимназия, която ни подаде ръка, Художествената гимназия. Имат отношение към творчеството на младите и заслужават дълги години да имат ученици, уточни още Кехайов.

Зам.-кметът Марин Захариев уточни при откриването на изложбата, че главната заслуга, с цел да наподобява по този метод подлеза е на Валентин, младежите и гениите от Гимназията по приложни изкуства в Смолян. Той се надява подлеза да се трансформира в място и събития за разнообразни начинания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР