Смирение и утеха в църковната обител потърси Джорджина Родригес. Любимата

...
Смирение и утеха в църковната обител потърси Джорджина Родригес. Любимата
Коментари Харесай

Скочиха на жената на Роналдо заради поява в църквата в крайно непристойно облекло

Смирение и разтуха в църковната обител потърси Джорджина Родригес. Любимата на Кристиано Роналдо посети португалския град Фатима, който е уважаван от поклонниците и е посещаван от заболели с вярата да бъдат изцерени. Тя се появи от площада пред църквата на Дева Мария с прилепнала бяла рокля с огромна цепка, джапанки и шал, завит към главата, написа Telegraph.bg

„ Продължавай да водиш и осветяваш пътя ми “, написа Джорджина под поста си в Инстаграм. „ Амин “, отговори ѝ обичаната на Пол Погба – Зулай. Много от почитателите на хубавицата допуснаха, че тя търси лоното на църквата, с цел да се пребори с болката си от загубата на бебето, което носеше. Испанката беше бременна с близнаци, само че момченцето умря при раждането в средата на април. Оцеля другото бебе – момиченцето Бела-Есмералда.

Намериха се и такива обаче, които осъдиха остро половинката на Роналдо. Тя сметнаха, че се е появила в църквата в извънредно непочтено облекло. Според калкулации на вярващи, Джорджина влезнала в църквата, облечена за хиляди евро. Само чантата ѝ коства 9000 евро, джапанките – 2000, а шалът към главата – 450.

„ Тези облекла са извънредно несъответствуващи за това свято място “, написа почитател в обществените мрежи. Други прибавиха: „ Не е належащо да носите фотоапарат със себе си, до момента в който се молите. И би трябвало да почитате себе си и църквата, като покриете тялото си “, „ Това никак не е покрай религията, кърпа и къса пола не си отиват “, „ И в църквата би трябвало да си покажеш дупето “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР