Смартфоните на месец февруари в търговската мрежа и онлайн магазина

...
Смартфоните на месец февруари в търговската мрежа и онлайн магазина
Коментари Харесай

Nokia G50 и Honor 50 - 5G смартфоните на февруари във Vivacom

Смартфоните на месец февруари в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на Vivacom са Nokia G50 5G и Honor 50 5G.

Това са два елегантни модела от междинен клас, които ще бъдат налични при доста атрактивни условия – с 36-месечен лизинг и с мобилната цена Unlimited 50 5G.

С това предложение операторът прави смарт телефоните от пето потомство още по-достъпни за българските консуматори, в композиция с един от най-атрактивните си тарифни проекти.

Двете устройства са съвместими за работа в мрежата от пето потомство на телекома, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence® Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 обитаеми места и курорта.

Тарифният проект Unlimited 50 5G включва неограничени мегабайти на оптималната скорост за мобилен интернет, неограничени минути за диалози, както и безкрайно изпращане на къси известия в България и в роуминг в останалите страни от Европейския съюз.

В допълнение клиентите получават достъп до музикалната услуга TIDAL и до телевизионната платформа EON с включени над 60 канала, в това число тези от пакет DiemaXtra и филмовите заглавия от Arena Play. Всичко това с месечна такса от 35.99 лева на месец.



Това е моден 5G смарт телефон от междинен клас, с тройна задна камера и мощна батерия. Моделът има 6,82-инчов IPS LCD екран, чието съответствие към корпуса е 84,5%, а резолюцията - 720 х 1560 px. Задната камера е с 48 MP главен датчик, а също така разполага с един 5 MP ултраширокоъгълен и един 2 MP датчик за дълбочина. Селфи камерата е 8 MP.

Nokia G50 работи с операционна система Android 11, като ще получи актуализации най-малко до Android 13. Процесорът на телефона е 8-ядрен Qualcomm SM4350 Snapdragon 480 5G.

Сред екстрите на модела са още съществуването на FM радио, поддръжка на технологията за непосредствен транспорт на данни NFC (Near Field Communication), датчик за пръстов отпечатък, за непосредственост, жироскоп, както и мощна 5000 mAh батерия. Ще се предлага в наследник цвят, на цена от 12,98 лв. на месец на погашение за 36 месеца в композиция с проект Unlimited 50.



Този модел с неповторим дизайн с извити ръбове, има 6.57-инчов OLED екран с периодичност на освежаване 120 Hz, резолюция 1080 х 2340 и съответствие към корпуса 89,7 %. Разполага с четворна задна камера с цели 108 MP в главния датчик. Има също 8 MP ултраширокоъгълен, 2 MP макро и един 2 MP датчик за дълбочина.

Селфи камерата е 32 MP със Super Night логаритъм за по-ясни селфита при едва осветяване.

Процесорът на Honor 50 е Qualcomm Snapdragon 778G 5G. Телефонът също има NFC (Near Field Communication) поддръжка. Батерията му е с потенциал 4300 mAh. Тя може да бъде заредена на 100% единствено за 45 минути, а на 70% - за 20 минути.

Смартфонът предлага всички мобилни услуги на Гугъл, а операционната му система е Android. Ще се предлага в черен цвят (Midnight Black) в композиция с безжични слушалки Honor Choice на цена от 27.98 лв. на месец на погашение за 36 месеца с проект Unlimited 50.

Двата нови смарт телефона с поддръжка на 5G са налични на атрактивни цени в цялата комерсиалната мрежа на Vivacom, до края на месеца. Повече информация има тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР