Слушали са ни хората. Не знам защо някой иска да

...
Слушали са ни хората. Не знам защо някой иска да
Коментари Харесай

Арман Бабикян: С нашите пари слушат нас, за да пазят себе си

" Слушали са ни хората. Не знам за какво някой желае да ни върне във времето на комунизма - че съседите може да чуят, не разказвай този анекдот в учебно заведение. С нашите пари слушат нас, с цел да пазят себе си. Вместо да ни пазят от непознатия шпионаж. В Съединени американски щати за доста по-дребно си отиде президент, а тук приказваме за огромно слушане ". Това съобщи Арман Бабикян в предаването " ЕвроДикоФ " по телевизия Евроком за подслушването на опозиционно настроени политици и жители, измежду които е и самият той.

В диалога с водещия Диков той изреди целия път, по който се стигна до глобите на Съединени американски щати към видни български олигарси - в тази ситуация Делян Пеевски и Васил Божков. По думите на Бабикян, американското посолство първо е подкрепило митингите на българските жители против корупцията на ГЕРБ и бездействието на основния прокурор, по-късно е пристигнала позицията на американските сенатори за неналичието на господство на закона у нас, като предпоследна стъпка, преди глобите, се е явявал сериозният отчет на Държавния департамент за България.

Пиар специалистът и политик сподели, че му харесват някои от дейностите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

За служебния стопански министър Кирил Петков, Бабикян съобщи: " Води се окопна война против него ".

" Има места, на които се оправят. Финансовият министър желае да работи добре, чакам положителни неща и в енергетиката ", съобщи още той във връзка с работата на служебния кабинет " Янев ". " Ние не сме юристи на това държавно управление ", добави Арман Бабикян.

" Ние би трябвало да си свършим работата, армии освободителки не чакаме. Размерът на корупцията в България руинира и националната ни сигурност, а оттова и сигурността на съдружниците ни ", съобщи още Бабикян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР