Служителят на Националната служба за охрана (НСО) Георги Венциславов Бонев

...
Служителят на Националната служба за охрана (НСО) Георги Венциславов Бонев
Коментари Харесай

ПОТРЕС: Гард от НСО купува гласове за баща си – кмета на Живково, с крадени дърва

Служителят на Националната работа за защита (НСО) Георги Венциславов Бонев е арестуван на 20 октомври вечерта с джип, препълнен с крадени дърва, оповестиха за breaking.bg източници от Министерство на вътрешните работи.

Джипът е благосъстоятелност на претендента за кмет на ихтиманското село Живково Венцислав Бонев, който е татко на арестувания гард от НСО. Вreaking.bg към този момент заяви, че през последните дни и седмици поради настъпилия деен интервал, в който хората купуват дърва, ихтиманското Общинско горско дружество прави всеобщи инспекции дружно с полицията във всички обитаеми места на територията на общината.

 Бащата на охранителя от НСО – Венцислав Бонев, драпа за власт с крадени дърва

Така на 19 октомври продавачката в хранителния магазин на ихтиманското село Веринско баба Стефка беше хваната с крадени дърва. 60-годишната Стефка Дамянова е претендент за кмет на Веринско и е част от листата с претенденти за общинския съвет в Ихтиман на скандалната Милена Чомакова, която живее на фамилни начала с локалния дървен олигарх Емил Караджов.

Бащата на арестувания гард от НСО също е претендент за кмет от групировката на Милена Чомакова. Затова една от версиите, по които работи ихтиманската полиция, не е единствено за транспортиране на немаркирани дърва без нужния билет, само че и за „ съпричастност към осъществяване на закононарушения против изборните права на жителите “, или по-просто казано – за пазаруване на гласове.

Реклама

Сериозен проблем пред следствието се оказва, обаче, имунитетът, с който се употребява Венцислав Бонев като претендент за кмет на Живково. Поради тази причина предходната вечер ихтиманските полицейски шефове са се уплашили и са отказали да одобряват в паркинга на районното ръководство хванатия автомобил. Причината – и джипът се употребил с имунитет, тъй като бил благосъстоятелност на претендента за кмет.

По време на задържането на гарда от НСО в Живково се е провеждало пропагандно мероприятие на Милена Чомакова и Венцислав Бонев. при прекосяването на задържания джип през селото настъпила блъсканица измежду агитиращите, а Венцислав Бонев несъмнено не останал удовлетворен от протичащото се и сипел проклятия против горските и служителите на реда.

По случая е почнала вътрешна инспекция в НСО.

Цялата акция на Милена Чомакова и претендентите й са придружени от много случаи с престъпен привкус.

Преди две седмици breaking.bg заяви, че данъчните на Румен Спецов са запечатали бензиностанцията на Милена Чомакова в Ихтиман и са й наложили рекордна глоба от 25 хиляди лв., защото обектът работел без позволение за търговия с горива. Сега интимната двойка локални олигарси Чомакова и Караджов среща следващите неприятности поради техните хора в селата Веринско и Живково, хванати с крадени дърва.

Снимки и видео: breaking.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР