Служителите на пътна полиция лепят фишовете за неправилно паркиране на

...
Служителите на пътна полиция лепят фишовете за неправилно паркиране на
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Лепят фишовете според марката на колата

Служителите на пътна полиция лепят фишовете за погрешно паркиране на случаен принцип. До това умозаключение е стигнал четец на „ Марица “, който твърди, че е станал „ жертва “ на непозволено разпределяне на санкции.

Тъй като неотдавна бяха изменени разпоредбите за паркиране в региона на Джумаята и прилежащите улици, платената зона беше увеличена, а няколко места, които се намират тъкмо зад чешмичката на Джумаята, към този момент са обозначени със знак „ Забранено паркирането и престоя “.

Читателят ни паркирал колата си тъкмо там в 12:55. Не забелязал знака за възбрана, само че видял другия – за платено паркиране, който се намирал на 2 метра от автомобила му. Той изпратил два есемеса по лев и петдесет и отишъл да си прави работата.

Щом се върнал, с изненада открил, че на колата му е лепнат фиш за погрешно паркиране на стойност 20 лв..

„ Разбрах, че очевидно съм нарушил новия правилник. Приемам го и ще си платя санкцията. Но въпросът ми е за какво джипът, който беше паркирал тъкмо до мен, нямаше залепен стикер със съответната глоба? Полицейската кола също беше паркирана там – тъкмо до джипа, само че никой не си беше направил труда да глоби и другия извършител. Явно дали ще получиш фиш зависи директно от това каква кола караш “, разяснява пловдивчанинът.
тагове фиш паркиране автомобил  Пловдивчанин: Лепят фишовете съгласно марката на колата  Пловдивчанин: Лепят фишовете съгласно марката на колата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР