Служители на ГДБОП неутрализираха организирана престъпна група, занимавала се с

...
Служители на ГДБОП неутрализираха организирана престъпна група, занимавала се с
Коментари Харесай

ГДБОП неутрализира група за трафик на хора

Служители на ГДБОП обезвредиха проведена незаконна група, занимавала се с трафик на хора. Специализираната прокуратура е повдигнала обвинявания на петима участници в незаконната скица, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Става върпос за незаконна група, която се е занимавала с незаконно превеждане през граница на непознати жители и е подпомагала пребиваването им в страната и извеждането им от България. Разследването се е състояло на територията на Долни Дъбник, Криводол, Ботевград и с. Новачене, откъдето са конфискувани голям брой мобилни телефони и други движимости, съотносими към осъществяваните закононарушения.
За период до 24 часа са били арестувани осем участници в групата. С решение на прокуратурата на петима от тях са повдигнати обвинявания и им е наложена мярка за неотклонение до 72 часа. След приключване на този период на трима от арестуваните е наложена непрекъсната мярка " задържане под стража ", а на другите двама – „ парична гаранция “ в размер на 10 000 лв. на всеки.
Работата по документирането на случая продължава под наблюдението на Специализираната прокуратура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР