Кола се обърна по таван край Враца, видя само репортер

...
Кола се обърна по таван край Враца, видя само репортер
Коментари Харесай

Извънредно! БМВ се обърна по таван край „Вичов хан“, има пострадал /снимки/

Кола се обърна по таван край Враца, видя единствено кореспондент на BulNews. Пътният случай е станал преди към часа край „ Вичов хан “.
Лек автомобил БМВ с пловдивска регистрация пътувал от Враца в посока Оряхово, когато, по неразбираеми все още аргументи, водачът изгубил надзор над него. Колата се завъртяла на пътя, и се обърнала по таван в храстите край лентата за насрещно придвижване. В автомобила пътувало семейство от Чирен, което се прибирало от Враца.
Пред наш кореспондент дамата описа, че мъжът ѝ седял зад кормилото, когато внезапно автомобилът станал неконтролируем и аварирали. Най-вероятно скоростта, с която колата се е движила е била над позволената, защото едната гума на колата се е откъснала и е изхвърчала.
След случая брачната половинка на 48-годишния мъж подала сигнал за случилото се и на мястото пристигнала кола за спешна помощ, както и патрул на полицията. Медиците прегледали водача, който бил с по-сериозни пострадвания от жена си, само че съумял да излезе самичък от колата. Той е превозен към Спешното поделение на врачанската болница за по-обстойни проучвания.
В момента на мястото има екип униформени, който контролира придвижването. Пътуващите в посока Враца да се движат с нараснало внимание в региона, защото двете ленти са блокирани от патрулката и разпилените елементи от потрошената кола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР