Служебното правителство връща целия екип на министър Нона Караджова от

...
Служебното правителство връща целия екип на министър Нона Караджова от
Коментари Харесай

Връщат екипа на Нона Караджова от ГЕРБ в МОСВ?

Служебното държавно управление връща целия екип на министър Нона Караджова от кабинета на ГЕРБ в Министерството на околната среда и водите, заяви Афера.бг.

В министерството били потресени от уволнението на Михаела Доцова, която е шеф на правна дирекция и потвърден експерт през годините, която никой не е закачал политически, написа уеб сайтът. Тя е щерка на дългогодишния кмет на Берковица от Българска социалистическа партия – Доцов. Кметът е първият присъединил се в инициативния кабинет за издигането на никому незнайният тогава Радев и районен уредник за Монтана на предизборната му акция.

Правителството на Радев гони експертите, които и ГЕРБ не закачаха, и назначава на тяхно място гербаджии, написа уеб сайтът.

Афера.бг напомня, че служебното държавно управление назначи Петър Димитров за заместител министър на Околната среда и водите. Същият е някогашен шеф на Басейнова дирекция – Плевен в Министерство на околната среда и водите от ГЕРБ. Същият е освободен от поста от Емил Димитров - Ревизоро поради огромния корупционно-екологичен скандал, обвързван с противозаконните сметища към Плевен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР