Служебният вицепремиер по управление на европейските средства заяви в отговор

...
Служебният вицепремиер по управление на европейските средства заяви в отговор
Коментари Харесай

Пеканов разкри дали размишлява върху възможността да е следващият премиер


Служебният вицепремиер по ръководство на европейските средства съобщи в отговор на журналистически въпрос, че не е размишлявал дали би приел покана да е министър председател в вероятно последващо служебно държавно управление.

В момента съм се съсредоточил по много тежки тематики, свързани с Плана за възобновяване и резистентност, добави Пеканов.

Коментарът си той направи пред публицисти в Сливница, където взе участие в церемонията, на която беше обещано началото на строителството на жп сектора от Петърч до Драгоман, както и на строителството на системите за сигнализация и телекомуникации на сектора Волуяк - Драгоман. 

На въпрос дали е обсъждана негова възможна кандидатура за министър председател, отговори, че не би коментирал спекулации.

България сега си има един превъзходен министър‐председател. Аз го познавам от дълго време и работя ужасно с него, добави вицепремиерът.

Той пожела триумф на „ Българска социалистическа партия за България “, които получиха третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на 16 януари.

Президентът е решил, че те имат най‐добър късмет да сформират държавно управление. Гледаме през днешния ден към срещата на водачите и какво ще излезе от нея, сподели още Пеканов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР