Служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков смени шефът на

...
Служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков смени шефът на
Коментари Харесай

Рашков смени шефът на СДВР за втори път за по-малко от 40 дни

Служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков смени шефът на Столична дирекция на вътрешните работи за повторно в рамките на по-малко от 40 дни. Според публично известие на Министерство на вътрешните работи, със заповед на Рашков за шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи е назначен ст. комисар Калоян Милтенов. Днес той е бил представен пред състава на дирекцията от и.д. основен секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Стоян Темелакиев. 

Ст. комисар Милтенов стартира работа като шпионин в системата на Министерство на вътрешните работи през 1999 година В идващите години заема поредно управителни длъжности в системата - шеф на група и шеф на бранш „ Икономическа полиция “ в Първо районно управление (на МВР), шеф на бранш в отдел „ Противодействие на икономическата престъпност “ – Столична дирекция на вътрешните работи, зам=-началник, по-късно и шеф на Трето районно управление (на МВР) в София, шеф на Първо районно управление (на МВР) в София. От 14 октомври 2019 година е назначен за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „ Икономическа полиция “ в ГДНП.

Досегашният шеф на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Антон Златанов е преназначен на служба зам.- шеф на Столична дирекция на вътрешните работи. Златанов стана шеф на 19 май т.г като смени предходният началник Георги Хаджиев. „ От през днешния ден Софийската градска дирекция има нов началник. Не мога да приема, че ръководител е гледал умерено по какъв начин пребиват протестиращи младежи в центъра на София, и то под колоните на Министерския съвет. Трябва да изкореним това, което виждаме. Затова ще взема най-строги ограничения, с цел да се промени стилът на работа на тези чиновници. Никъде в закона не написа, че тези хора могат да пребиват децата в центъра на София и на други места “, сподели тогава Бойко Рашков. И назначи на негово място Златанов. Това бе признато за изненада, тъй като той в действителност беше познато лице от митингите предишното лято, защото отговаряше за тяхната защита.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР