Слонът е животно, което по принцип символизира мъдростта, силата, спокойствието

...
Слонът е животно, което по принцип символизира мъдростта, силата, спокойствието
Коментари Харесай

Гадаене на кафе: Какво предвещава фигурата на слон в чашата ни?

Слонът е животно, което по принцип символизира мъдростта, силата, спокойствието и шанса. Какво обаче предвещава неговата фигура на дъното на вашата чаша за кафе?

В общи линии появяването на слон в гадаенето на кафе се свързва с вашето материално състояние и триумфите ви. Ако той се появи на дъното на чашата ви, очаквайте във вашия живот да навлезе нов човек, който радикално да промени вашия статус и възгледите ви. Това ще е постоянна и авторитетна персона, която ще зададе нова посока на вашия житейски път.

В случай че слонът се появи на стената на чашата, това ви предвещава, че ви следва да разрушите пречки, които са се появили на пътя ви. Препятствие, което от дълго време ви мъчи, най-сетне ще бъде преодоляно и ще можете да се насладите на шанса си.

Добри вести очаквайте и в случай че слонче се образува покрай гърлото на чашата. Тогава ще се радвате на отлично съдействие от страна на сътрудници и положителни финансови приходи. Не изключено и в живота ви да се появи човек, който да бъде ваш настойник и лидер.

Обърнете внимание и на позицията на слона. Ако той е с протегнат нагоре хобот, напъните ви ще бъдат възнаградени с триумф. Ще бъдете похвалени обществено.

Ако обаче, хоботът е провиснал надолу, то тогава не хранете огромни очаквания във връзка с работата си. Възможно е да се разочаровате от отношението на сътрудници и началници. Има заплаха също по този начин да преживеете оскърбление и в персоналния си живот.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР