Сливенският районен съд постанови постоянна мярка задържане под стража на

...
Сливенският районен съд постанови постоянна мярка задържане под стража на
Коментари Харесай

Двамата, държали в плен и измъчвали мъж от Бургас, остават в ареста

Сливенският областен съд постанови непрекъсната мярка " задържане под стража " на мъжа и дамата, държали в плен и измъчвали мъж от Бургас. Това заяви пред публицисти Анна Димитрова, арбитър от Районния съд. Тя посочи, че определението не е дефинитивно и в тридневен период предстои на обжалване. За 21 септември е планувано съвещанието по делото пред състав на Окръжен съд - Сливен.

Кошмар след интернет обич: Мъж от Бургас похитен, изнасилен и пребит

Днес стана ясно за кошмара след интернет обич - мъж от Бургас е бил похитен от двама мъже и една жена. Те са го измъчвали, насилвали и пробвали да източат банковите му сметки, стана ясно на взаимен брифинг на прокуратурата и полицията в морския град.

„ Тридесетгодишният бургазлия при започване на тази година се срещнал с 30-годишната Дияна. Контактували. Той е водач на ТИР в Германия. В края на август се срещнали в Бургас. Преди това той няколко пъти ѝ е превеждал пари. Тук също похарчили доста огромна сума, към 2000 лв., по магазини и заведения за хранене и на 8-ми, в петък вечерта, отишъл при нея, в Сливен. В къща, която тя му показала.В къщата в сливенския квартал " Комлука " влюбеният мъж се скарал грубо с Дияна Куртева във връзка, който към момента не е конкретизиран. В разгара на разногласието в стаята влезнали двама мъже с маски, които го съборили на земята, вързали го със свински опашки и почнали да го бият с ритници и юмруци “, обясни детайлностите апелативният прокурор Любомир Петров.

„ Буквално няма крепко място по тялото . С него са осъществявани и полови извращения. Няма да кажем какви са, поради опазване на неговото достолепие. Заплашван е за рязане на пръсти с лозарска ножица и с набиване на прът. Взели са му двете банкови карти, принудили го да им каже кодовете и се пробвали с онлайн банкиране да преведат пари от негови сметки в тяхна. Не съумели. Накрая взели двете карти, двата му мобилни телефона и сумата от 200 лв., която била у него. Сложили му маска, сложили го в багажника на неговия автомобил, извели го отвън Сливен, в местността „ Карандила “ и му споделили да изчака известно време, до момента в който се отдалечат. Той се върнал в Бургас и подал този сигнал “, добави той.

30-годишната Диана Куртова и Станислав Стоянов от Сливен са упрекнати за нелегално задържане и обир , сподели прокурор Христо Христов.
 
И двете закононарушения са тежко квалифицирани , уточни той, противозаконното отнемане от независимост е с наказване от три до 12 години, грабежът се санкционира със затвор от три до 10 години.
 
Двамата обвинени не са признали виновността си по повдиганите обвинявания по време на днешното съвещание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР