Шокиращото съобщение на Риши Сунак за общите избори предизвика хаос

...
Шокиращото съобщение на Риши Сунак за общите избори предизвика хаос
Коментари Харесай

Ключови закони, приети набързо преди общите избори – от провала на забраната за пушене до победата на началниците на пощата

Шокиращото известие на Риши Сунак за общите избори провокира безпорядък за законодателството, което сега минава през Народното събрание.

Парламентната сесия е завършва с двудневен интервал за „ измиване “ за пробутване на окончателните сметки, който завършва в петък. Бяха прокарани някои закони, с победа за заместник-началниците, които ще бъдат оневинени от присъди за абсурда с Horizon, и за жертвите на инфектирана кръв, които най-сетне ще получат обезщетение.

Законопроект е името на проектозакон, който минава през Народното събрание преди да получи кралското утвърждение от краля и да стане закон. Законопроектите би трябвало да преминат през Камарата на общините, където могат да бъдат гласувани и прегледани. След като бъде признат от депутатите, той минава през същия развой в Лордовете.

Законодателството в последните си стадии може да бъде прокарано бързо, само че законопроектите при започване на процеса ще „ паднат “, което значи, че не ставайте закон. Новото държавно управление може да стартира отно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР