СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ
Коментари Харесай

Приятел на Виктория взриви мрежата с шокираща версия за смъртта й

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА

Приятел на убитата русенска журналистка Виктория Маринова направи много забавно съмнение за това какво се е случило в злощастната събота, в която 30-годишната жена е била убита в крайдунавския град.

Мирослав Маринов показа вижданията си под една от последните фотоси на Виктория, които тя е разгласила в персоналния си фейсбук профил, дни преди да бъде свиреп убита, заяви Блиц.

Ето какво е написал Мирослав (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„ Хората крият доста душевен болести, за които самите те не подозират, че ги имат, само че се отключват от адреналина. Това е човек, който е мощен, тъй като не е оставил здрава костичка в региона на главата и. И несъмнено е човек, който е познавала и на който е имала доверие. Погледнала си е телефона, имала е среща, не е очаквала, че този човек има скрити душевен отклонения. Най-вероятно загадка любовна връзка, за която никой не е трябвало да схваща, стои зад всичко, щом има и неотдавнашен бракоразвод. А може и да е мъж, който и е помагал в живота, само че е бил отритнат, а мъжкото его не знае граници, когато е накърнено. От обич се трансформира в мощна ненавист със податливост към ликвидиране непременно. Знаят кой е, само че го прикриват, тъй като го познават. А в днешно време против пари се фалшифицират и ДНК експертизи. Ще има отговорен за пред обществото, и ще има прикрит, който ще продължава да си мисли, че всичко му е разрешено. И този отговорен ще бъде взет отнякъде и ще е вманиачен. А лудите не могат да ги осъдят. Случаят завършва. Нека почива в мир, въпреки, че душата и няма да откри покой, знаейки, че килърът и е на независимост, и че детенцето и ще пораства без нея. Полицията още веднъж е заградила мястото. Интересно! Кой ли не си е приключил работата, и дали не се пробват да заменят някой доказателства с цел да отърват кожата на техен човек с въздействие в обществото. Определено килърът е интелигентен мъж, който знае какво го чака, няма съвест, и е кадърен на всичко с цел да реализира задачите си “.



А единствено преди няколко часа Мирослав е написал много циничен и ядосан пост в персоналния си фейсбук профил. Ето какво написа той (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„ Тази България стана извънредно неуместна за живеене. Отидеш на работа, шефът ти те дърпа за секс, отидеш на разходка, непознати изскачат от храстите и желаят секс. Отидеш на разходка измежду природата, гърмят те в тил, тъй като било частен парцел. Отидеш да спортуваш в парка, дърпат те и не стига, че те чукат ами и те обезобразяват до гибел. Не си платиш заемите, идват и те трошат и те заплашват.
България - страната на курви, пари, алкохолици, наркомани, педали, чекиджии с нагон склоняващ ги към убийства.
Имаш право да се ебеш и да бъдеш ебан. Толкова “.



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР