След загубата от Барселона с 0:3 защитникът на Ливърпул Върджил

...
След загубата от Барселона с 0:3 защитникът на Ливърпул Върджил
Коментари Харесай

Ван Дайк: Никой няма вариант да опази Меси на 100%

След загубата от Барселона с 0:3 бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк съобщи, че няма рецепта за опазването на звездата на Барселона Лионел Меси.

``Няма рецепта срещу Меси. Никой няма вид, с цел да го опази на 100%. Аз просто съм благополучен, че не играя в Испания и не се срещам с него всеки сезон, съобщи Ван Дайк, представен от радио " Монте Карло ".

Мисля, че той е най-хубавият футболист в света. Но видяхте и нашият тим по какъв начин игра, по какъв начин се пази. Ние не залагаме на лична отбрана един против един. Ние се пазиме всички дружно и нападаме всички дружно. Така че ще забележим какво ще променим за идващия мач, само че сигурно ще се опитаме да се представим по-добре.

Не мислим в този момент за титли, а просто да се вдигнем. Всичко е допустимо във футбола. Определено имаме вяра, че можем да създадем нещо.

Като цяло считам, че ние вършим един добър сезон и ще се опитаме да вземем някакъв трофей. Ако не стане, просто ще продължим да работим и да се развиваме.

Ние би трябвало да бъдем горди от себе си, тъй като играем против най-хубавите тимове в света и също по този начин играем в най-хубавата лига. В момента сме в конкуренцията за двата най-престижни трофея и мисля, че доста тимове биха били щастливи да са на наше място ", приключи холандецът.
 Барселона победи Ливърпул с 3:0 в първи полуфинален мач от Шампионската лига
Барселона поглежда към финала на Шампионската лига! Геният на Меси сложи на колене и Ливърпул

Каталунците с класика над " алените ", Лео вкара своя гол №600 за клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР