След срещата с контактната група, представена от Росен Плевнелиев и

...
След срещата с контактната група, представена от Росен Плевнелиев и
Коментари Харесай

Български възход иска антикризисно правителство

След срещата с контактната група, показана от Росен Плевнелиев и Соломон Паси, „ Български напредък ” оповестиха, че са стигнали до мнение, че би трябвало да има разговор.

„ Трябва да има диалог за сформиране на държавно управление, ние го назоваваме антикризисно. Считаме, че разговорът би трябвало да продължи ”, съобщи Виолета Комитова.

Плевнелиев разгласи, че със Соломон Паси са реалисти. „ Тези две първи политически партии ни направиха положителни реалисти ”, добави той. Бившият президент благодари на ГЕРБ и БВ, тъй като „ имат метод ”.

„ Ние сме в контакт и с тези, които публично отхвърлиха да се срещнат с нас и ще ги осведомяваме за пресечните точки сред партиите ”, акцентира Росен Плевнелиев. Според него отводът от разговор от страна на Българска социалистическа партия и Политическа партия се дължи на това, че " тези партии са останали в предизборните си акции ". „ Те минаха всички граници на завист и разцепление ”, безапелационен беше договарящият и прикани политическите обединения да трансформират метода.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР