След спекулациите, продължили месеци, Николаос Цитиридис най-накрая призна за връзката

...
След спекулациите, продължили месеци, Николаос Цитиридис най-накрая призна за връзката
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис най-накрая направи дългоочакваното признание


След спекулациите, траяли месеци, Николаос Цитиридис най-сетне призна за връзката си с Боряна Братоева.

 

Гъркът направи спонтанното си самопризнание по време на гостуването на колежката на колежката на гаджето му – Радина Доманян в шоуто му.

 

В продължение на месеци той се опитваше да резервира връзката си в загадка, при все, че тя от дълго време се трансформира в социална загадка. На пръв взор напълно непланирано Цитиридис направи признанието за гаджето си и удостовери, че слуховете са чиста истина.

 

Признанието пристигна по време на задачата, в която гостенката трябваше да изясни по какъв начин да стигне до столична улица, имитирайки флирт. Думанян вкара в приложимост най-съблазнителния звук, на който е способна.

По този метод тя накара Цитиридис да се изчерви и разсмее по едно и също време.  

 

 Така без да се усети, Николаос Цитиридис призна за дамата до себе си. водещият призна, че не може, тъй като познава мъжа на Думанян, а пък тя познава Боряна. Така той без да се усети призна връзката си с Боряна Братоева.

 

Двете актриси се познават от пловдивския спектакъл, където работят на щат. Докато Думанян е по-скоро лице на Нова тв, то Радина е на bTV. Тя изгря там преди години в сериала „ Седем часа разлика “, а в този момент и от „ Съни бийч “.

Братоева се срещат с Цитиридис по време на гостуването й в шоуто му. По-паметливите фенове си спомнят, че още тогава гъркът я засипа с похвали. Очевидно на по-късен стадий професионалните им връзки са минали в персонални. Двамата към този момент живеят под един покрив, доколкото това несъмнено е допустимо, поради, че Братоева работи в Пловдив.

 

И двамата заобикаляха въпроса дали имат нещо общо, само че истината въпреки всичко излезе нескрито. В началото на септември двойката сподели публично, че са дружно. Това се случи по време на празненството, с което bTV означи новия ефирен сезон.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР