След случая с Харви Уейнстейн жените заговориха за неприятни случки,

...
След случая с Харви Уейнстейн жените заговориха за неприятни случки,
Коментари Харесай

Мерилин Менсън уволни басиста си. Изнасилил бивше гадже

След случая с Харви Уейнстейн дамите заговориха за неприятни случки, които са им предизвикали представители на мощния пол.

Поредното самопризнание пристигна от певицата Джесика Адамс, позната от бандата Джак оф Джил. Преди пет дни тя показа, че е била насилвана от някогашния си другар – басиста Джорди Уайт, прочут със театралното си име Туиги Рамирес, който е и в групата на Мерилин Менсън.

Случката се е разиграла през 90-те години на предишния век, само че Адамс приказва за нея чак в този момент.

Предполага се, че точно заради тази вест рокаджията Менсън реши да уволни басиста, написа Франс прес. В Twitter той написа: „ Той ще бъде сменен за идващото турне. Желая му шанс “.

Самата Адамс, известна като Джесика съобщи на страницата си във Фейсбук за неприятния случай като също по този начин добави, че той я е заплашил, че ще я удуши, само че съквартирантите ѝ са се намесили.

Певицата означи, че преди време звукозаписната промишленост я предиздвикала да резервира безмълвие. „ Звукозаписната ми компания се притесняваше, че машината, която стои зад Мерилин Менсън, може да употребява въздействието си, с цел да унищожи освен „ Джак оф Джил “, само че и театралното ми име Джесика “, разясни тя.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР