След пазарното лансиране на изцяло новия си голям SUV модел Terra

...
След пазарното лансиране на изцяло новия
си голям SUV модел Terra
Коментари Харесай

Nissan лансира Terra и в Югоизточна Азия

След пазарното лансиране на напълно новия си огромен SUV модел Terra на територията на Китай през април, Nissan анонсира, че моделът е разполагаем за поръчка и във Филипините, като първите му доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени през август тази година. Следващите пазари, които ще получат Terra са Тайланд, Индонезия, Бруней, Камбоджа, Лаос, Мианмар и Виетнам.

“Новият е създаден на базата на нашето завещание от повече от 60 години, което включва емблематични модели като Nissan Patrol ”, разяснява Ашвани Гупта, старши вицепрезидент на лекотоварното поделение на Nissan. “Nissan Terra е еднообразно кадърен и удобен, надежден за ежедневна приложимост, като в същото време дава опция на клиентите да се отскубнат от всекидневието и да подхващат някое приключение ”.

SUV моделът Terra е с съществени габарити дължина 4885 мм, широчина 1865 мм и височина 1835 мм, а отстоянието му от пътя е цели 225 мм. Автомобилът е оборудван с дизелов задвижващ елемент, който е в положение да генерира оптималната мощ от 190 конски сили при 3600/мин.



От Nissan разясняват, че Terra предлага възможност за превоз на седем човека с лидерски в сегмента си интериорен простор, а в оборудването ще могат да бъдат открити редица високотехнологични системи, включително система за предупреждаване при несъзнателно напускане на пътното платно, система за видео наблюдение към цялото превозно средство, система за вписване на движещите се в непосредствена непосредственост до превозното средство обекти и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР