След откровено съмнителния борч, който Българският лекарски съюз (БЛС) взе

...
След откровено съмнителния борч, който Българският лекарски съюз (БЛС) взе
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: След сделката с Цеко Минев шефът на БЛС Иван Маджаров става кръчмар

След искрено съмнителния дълг, който Българският лекарски съюз (БЛС) взе от Първа капиталова банка, с цел да купи дружествените дялове от капитала на новоучредено еднолично сдружение с лимитирана отговорност (ЕООД), което е във банкрут е и на… шефа на ПИБ Цеко Минев, за което единствено Narod.bg писа, в този момент шефът на лекарите се гласи за кръчмар.

Както единствени писахме, задачата на договорката, посредством която с дълг професионалната лекарска организация купува компания на банкера, е в сдружението да бъдат апортирани парцели на БЛС. Става дума за договорката по придобиване на постройка за „ Дом на лекаря “, намираща се в София на ул. „ Доспат “ №2, от БЛС.
 Това е кръчмата, която Иван Маджаров отдава чартърен
Новината е, че в същата тази постройка се обитава механа, която босът Иван Маджаров желае да отдаде чартърен за 1500 лева без Данък добавена стойност, т.е., за 1800 лв. на месец.

Ето какво гласи обявата, видя извънредно Narod.bg:

„ Български лекарски съюз афишира конкурс за стопанисване и ръководство на заведение „ Клуб на лекаря “, намиращо се в постройката на централата на БЛС на ул. „ Доспат “ 2, партер.

Реклама

Заведението е с повърхност 120 кв. м, изцяло обзаведено, с оборудвана кухня, изцяло готово да посреща посетители.  Ресторантът се отдава чартърен дружно с градина и складови пространства.

Месечен наем: 1500 лева без Данък добавена стойност.

Очакваме концепциите Ви за употреба на ресторанта (работно време, примерно меню, образуване на мероприятия)  до 15.03.2023 година на имейл:

Оглед на заведението може да бъде изработен всеки работен ден от 9 до 17 ч.

Български лекарски съюз се ангажира с помощ по разпространение на заведението, привличане на клиенти и образуване на събития на територията на ресторанта “, приключва обявата на БЛС.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР