След около три седмици, към края на октомври, извънземните цивилизации

...
След около три седмици, към края на октомври, извънземните цивилизации
Коментари Харесай

Извънземни идват след три седмици

След към три седмици, към края на октомври, извънземните цивилизации ще се разкрият на хората чрез отварянето на галактически портал. Това разкри пред "България Днес " инж. Тодор Ялъмов от Института за антични цивилизации.

"В края на октомври ще се появи обръщение от галактическите цивилизации, от Великия разсъдък. Това обръщение ще го получим телепатично, с цел да бъде чуто от всички. То ще ни алармира за отварянето на прозорец на опциите! ", изяснява специалистът.

По думите му към този момент има направена нова конституция и са образувани екипи, които да поведат човешката раса към по-добро бъдеще. Военните и политическите спорове ще затихнат. Ще навлязат нови технологии, а духовната литература, националната и класическата музика ще се върнат на мода.

"Промените ще настъпят в околните месеци. Този портал ще отвори доста благоприятни условия за хората, които повярват в него. Вече е подготвена новата конституция, която е съобразена с галактическите закони. В международен мащаб са готови екипи, които ще поемат новото ръководство. Всички ще сме равни пред Космоса. Няма да има пръв и финален. Това, което ни учи църквата, че сме плебеи на Бога, не е правилно. Не сме плебеи, ние сме бъдещите богове. След доста години ще управляваме Вселената " добави инж. Ялъмов.

По думите му по света има доста технологии, които са скрити и неразрешени. След отварянето на "Вселенския прозорец " тези технологии ще бъдат налични за всички. Ще могат да лекуват тежки заболявания и да оказват помощ за развиването на човечеството. Освен това ще се появят хора, които ще разпознават лъжата без детектори. Грубостта, експанзията и пошлостта бързо ще бъдат забравени, тъй като към този момент няма да са на респект. Системата на образованието също ще се промени. На Земята към този момент идват по този начин наречените "кристални " деца, които са представители на 6-ата раса и доста мъчно се ръководят.

"Нещата, за които са мечтали нашите родители и прадеди, ще се случат. Ще има приятелство и същинска независимост. Ще можеш да твориш колкото искаш, в случай че е в интерес на обществото ", добави инженерът.

Сигурен знак за приближаващата смяна са естествените катаклизми, на които все по-често ставаме очевидци.

"Цялата Земя би трябвало да почувства съществено разтърсване. Затова сега половината планета или гори, или има наводнения. Това се случва тъкмо с цел да се активизират хората като пред война. Народът ще стартира да се сплотява и ще проработи груповият разсъдък ", акцентира Ялъмов.

Досега извънземният разсъдък не се е бъркал в човешките връзки. Според теорията на учения ние сме един огромен галактически опит. В момента обаче сме на прага на саморазрушение, по тази причина от Космоса изпращат свои пратеници, преди да сме се унищожили.

"Ние сме пред крах. Много цивилизации преди нас са починали, тъй като са оставени на свободно равнище. За страдание постоянно са надделявали егото и персоналните изгоди. Затова е тази интервенция в този момент. Просто би трябвало самообладание 1-2 месеца. Това ще е началото, несъмнено. Не може внезапно да се получат нещата. В бъдеще няма да има религии в този тип, които са в този момент. Няма да има медиатори. Всеки ще може непосредствено да си контактува с другите раси и да получава информация за лечение и доста други неща, които да са му от изгода ", разказа бъдещето Ялъмов.

Феноменалната българска пророчица Ванга нееднократно е споменавала извънземни цивилизации и мястото на нашата планета в йерархията на Космоса. Според запис, изработен през месец май 1979 година, ясновидката твърди, че след 200 години индивидът ще откри контакт със свои братя по разсъдък от други светове.

"Виждам ги от години. Те са транспарантни и наподобяват като отражение на човек във водата. Много работят, тъкмо и проведено. На всички планети от нашата Вселена има рационален живот, само че ни дезинформират, тъй като сме на едно от най-ниските равнища на развиване ", споделя пророчицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР