След края на романтичното риалити Ергенът пианистът Евгени Генчев и

...
След края на романтичното риалити Ергенът пианистът Евгени Генчев и
Коментари Харесай

Близки до Ергенът Евгени: Истински влюбеният е той, не Валерия. Скоро няма да ги бъде

След края на сантименталното риалити " Ергенът " пианистът Евгени Генчев и избраницата на сърцета му - Валерия, се трансфораха в една от най-одумваните двойки. Двамата, както към този момент признаха пред не една медия, към този момент умерено могат да си отдъхнат и да се разхождат, без да се крият под маски и качулки, по улиците на страната.  

Според източници, близки до двойката обаче, нещата сред тях напълно не са толкоз розови, колкото наподобяват на пръв взор, написа Блиц, базирайки се на информация от kliuki.bg. 
                             

 

Оказва се, че има някои пречки, които пречат на музиканта и моделката, влюбена повече в кучетата си, в сравнение с в него, да бъдят семейство. Неназован източник корав, че Валерия въобще нямала желание да прави каквито и да било взаимни отстъпки с правилата си за разлика от Евгени, който бил подготвен на всичко в името на връзката им. Той даже позволил четириногите си в банята си.

" На всички стана ясно, че същински влюбеният е Евгени, не тя. Валерия е студена, сдържана, егоцентрична и цялостна фанатичка, що се касае до правилата и метода ѝ на живот. Застави го да живее с кучета, принуди го да яде вегански храни, командва го непрекъснато ", разкрива осведомен със обстановката от близко. Същият напомня за първите им разногласия в имението и допълва, че Евгени в реалност напълно не е толкоз благополучен, колкото изглеждаше в имението. 
                             

 

По думите на източника пианистът все по-често се питал дали в действителност това е дамата за него. Анонимният осведомител е сигурен, че двамата няма да ги бъде дълго, само че дали Евгени ще се връща към Елена, или ще търси нова обич в друга жена, той не прецизира.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР