Зодия Овен да отиде на пазар.Ето и хороскопа на ОвенНе

...
Зодия Овен да отиде на пазар.Ето и хороскопа на ОвенНе
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 май четвъртък: На пазар да отиде зодия

Зодия Овен да отиде на пазар.

Ето и хороскопа на

Овен

Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа.

След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Телец

Денят изисква внимание и нерешителност: в случай че през днешния ден допуснете неточност, та въпреки и най-незначителната, евентуално ще бъде видяна от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е неприемлива, а и обстановката не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат връзките с родителите - доста мъчно ще стигнете до единно мнение, а за реализирането на каквито и да било проекти, ще се изисква необикновен ресурс от самообладание и благосклонност.
 

Близнаци

Предстои да се сблъскате с недоброжелателно настроени хора. Особено неприятно е това, че съперниците ловко ще употребяват всички Ваши неточности и неправилни ходове, и в последна сметка излиза, че за личните си проблеми сте отговорни Вие, и единствено Вие. Може да разчитате на помощта на хора, с които сполучливо сте си сътрудничили в близкото минало, само че опитите да възстановите доста остарели връзки, са обречени на крах. Днес може да бъдете увлечени от нова концепция или привлекателна персона, защото Вие, както и всички представители на Вашия знак, доста елементарно губите главата си от всичко, което не се вписва във всекидневната рутина. Възможни са завладяващи сантиментални завършения, само че съществени връзки надали ще започнете.
 

Рак

Пръщите от здраве и от преизпълващата Ви сила. Не единствено сте подготвени да запретнете ръкави и да се справите с всички пунктове на Вашия проект за деня, само че също сте решили да разрешите всички международни проблеми. Само че е по-добре да се заемете със личната си градина, преди да навлезете в непознат сектор. Иначе казано, преди да пъхате носа в непознати работи, обезателно почакайте да Ви поканят. Това ще избави и Вас и приятелите Ви от непотребни грижи.
 

Лъв

Ако приказваме всъщност, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашение. Днес един от договарянията, които водите, ще стане проблематичен. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Напълно евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване. За да стигнете до позитивен резултат, би трябвало да се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение. Ще имате опция да се заемете с някаква забавна и увлекателна работа, позволяваща да си спечелите репутацията на създател, ексцентрично мислещ, и кадърен да взима истински решения.
 

Дева

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 

Везни

Опитайте се да прекарате деня умерено, като избягвате непотребните разтърсвания и в случай че не се пробвате да решавате свръхсложни задания. Умението да се задоволявате с малко и тъкмо да оценявате своите благоприятни условия ще са Ви нужни, в случай че планирате да посветите деня си на превъзмогване на професионални компликации. Финансовата картина е постоянна. Може да се вършат огромни покупки и крупни вложения - няма да похарчите парите си на вятъра. Старайте се да избягвате както физическите, по този начин и прочувствените натоварвания, тъй като може да станат причина за неуспехи.
 

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко пшриятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.
 

Стрелец

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 

Козирог

Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.
 

Водолей

През този ден обърнете изключително внимание на своя външен тип. Трябва да бъдете неподражаеми и да представлявате пример на усет, жанр и елегентност.Вашият обичан човек - действителен или евентуален, обезателно ще оцени това и няма да изпусне своя късмет...
 

Риби

Не всички свои проекти ще съумеете да реализирате неотложно - би трябвало да се запасите с самообладание и да се придвижвате към задачата последователно. Излишното бързане единствено ще Ви навреди. Възможни са недоразумения в работата, недоразумения, отнасящи се до финанси, които ще се отнасят до несвоевременно възнаграждение на Вашия труд. Склонни сте да гоните другите и да изисквате от тях действия, за които още не са подготвени. Това ще нервира дори и тези, които нормално категорично изпълнават Вашите стремежи. Има още една причина за напрежение в връзките - обстоятелството, че постоянно се изказвате двусмислено, заради което бивате погрешно разбрани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР